Emina Međedović najbolja studentkinja Metalurško-tehnološkog fakulteta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Foto: UCG/ Emina Međedović

Studentkinja Metalurško-tehnološkog fakulteta Univeziteta Crne Gore na studijskom smjeru Zaštita životne sredine, Emina Međedović (9.71), najbolja je studentkinja ovog fakulteta, a tim povodom uručena joj je nagrada za najveći uspjeh tokom studija za studijsku 2021/22. godinu.

Emina kaže da nagrada Univerziteta Crne Gore predstavlja priznanje za njen rad i podstrek za nastavak zalaganja.

“Sledeći korak mog školovanja je upis na dvogodišnje master studije, a jedan od ciljeva mi je da nastavim usavršavanje negdje u inostranstvu”, objasnila je najbolja studentkinja MTF-a.

Za postizanje pomenutih rezultata, bilo je potrebno dosta odricanja i predanog rada, saopštava Emina, ali isto tako kaže da to nije teško ako volite i nalazite smisao onoga što radite.

“Što se tiče fakultetskih aktivnosti, nastava je bila bazirana na sticanju teorijskih znanja iz raznih oblasti koje se temelje na osnovima prirodnih nauka koje prati rad u laboratorijama”, rekla je ona i dodala da je u te aktivnosti uključena i izrada seminarskih radova u kojima se sa različitih aspekata obrađuju teme povezane sa oblašću životne sredine.

Budućim kolegama koji imaju skolonosti ka prirodnim naukama i zanima ih oblast životne sredine, preporučuje da upišu Metalurško-tehnološki fakultet Univerziteta Crne Gore.

VEZANE VIJESTI

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta