foto: RTV Cetinje

Službenici regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ u saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, a u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju uviđajne i izviđajne mjere i radnje u odnosu na događaj u kojem je u mjestu Meterizi došlo do upotrebe vatrenog oružja, te je od povreda zadobijenih od tog oružja smrtno stradao R.M. (29).

Kako navode, u odnosu na prve informacije o izvršenju krivičnog djela kojima policija raspolaže preduzimaju se potražne radnje i pretraga terena u pravcu bjekstva izvršioca ili više njih.

“U toku su prikupljanja obavještenja od više lica, te se preduzimaju i druge operativno – taktičke mjere i radnje. Svi kapaciteti obavještajno bezbjednosnog sektora stavljeni su na raspolaganje u cilju rasvjetljavanja ovoga događaja”, naveli su u saopštenju. 

Prema do sada raspoloživim informacijama vozilo koje je uništeno usljed dejstva vatre je pripadalo licu koje je lišeno života.

“Do ovoga trenutka, u cilju zaštite istrage i potpunog rasvjetljavanja događaja, možemo saopštiti toliko informacija”, zaključuju u saopštenju. 

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta