Search
Close this search box.

Spajić: Najbolje osvete su rezultati u infrastrukturi

Foto: Printsceen

Premijer Milojko Spajić kazao je da Evropska unija vidi napredak Crne Gore u oblasti vladavine prava, ali nije želio da odgovori na pitanje da li će naša Vlada kosponzorisati Rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

„Najbolje osvete su rezultati u infrastrukturi i želim da se svi osvetimo lošem vođenju države u prošlosti na način što ćemo bolje da vodimo državu i što ćemo infrastrukturu da dignemo na nezamisliv nivo. Po meni je to najbolja osveta na osvetu i da zatvorimo taj krug osveta, nadam se zauvijek u Crnoj Gori“, kazao je Spajić, odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji za medije.

Spajić nije želio ni da odgovori na pitanje da li će Vlada Crne Gore kosponzorisati Rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o genocidu u Srebrenici.

„Kosponzorisaćemo infrastrukuturu u Crnoj Gori i mislim da ove godine imamo 240 miliona eura kapitalnog budžeta koji će ići u te stvari. Razumijem sva pitanja te vrste, ali ne želim danas da odgovaramo na ta pitanja, jer ovo je prebitan momenat za državu Crnu Goru“, kazao je Spajić.

Premijer je saopštio i da svi treba da razmislimo o mapi razvoja infrastrukture, koju je danas predstavio.

„Blagovremene ćemo obavijestiti javnost o svim pitanjima koja se ne odnose na infrastrukturu“, kazao je premijer.

Navodi da Crna Gora o tome ima svoj stav, koji je više puta saopšten. „Danas to nije tema ovo danas je tema koja se tiče budućnosti“, kazao je Spajić.

On je naveo da je EU vidi veliku promjenu u oblasti vladavine prava u Crnoj Gori.

„To su te vrijednosti EU 100 odsto usklađenost sa spoljnom bezbjednosnom i odbrambenom politikom i vladavina prava“, kazao je Spajić uz poruku da je cilj da Crna Gora što prije uđe u EU.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci