Potpisan Memorandum o saradnji između Glavnog grada i Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija

Foto: Glavni grad

Gradonačelnica Podgorice, Olivera Injac i Ministarka prosvjete, nauke i inovacija, Anđela Jakšić-Stojanović potpisale su Memorandum o saradnji između tog ministarstva i Glavnog grada Podgorica.

„Memorandum predstavlja značajan korak u uspostavljanju poslovno tehničke saradnje između Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Glavnog grada Podgorica, u oblasti održavanja infrastrukture obrazovnih i vaspitnih ustanova i edukacije učenika u vaspitno-obrazovnim ustanovama na teritoriji Glavnog grada“, navode iz Glavnog grada.

Cilj ovog Memoranduma je, kako je saopšteno, unapređenje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja u Glavnom gradu kao i efikasno održavanje i modernizaciju infrastrukture škola i vrtića.

„Očekuje se da će ova saradnja rezultirati poboljšanjem uslova za učenje i rad zaposlenih u obrazovnim ustanovama, što će direktno doprinijeti poboljšanju obrazovanja naših građana“, kazali su iz Glavnog grada.

Potpisivanju Memoranduma, pored ministarke Jakšić-Stojanović i gradonačelnice Injac, prisustvovali su i državna sekretarka u MPNI, Dragana Babović, Sekretar za finansijske poslove i analizu budžeta u Glavnom gradu, Balša Špadijer, Sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, Andrija Babović, direktor Putevi d.o.o, Radoš Zečević i predstavnik Sekretarijata za saobraćaj Glavnog grada, Nikola Razić.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments