Gradski portal

Popović čestitala pravoslavnim vjernicima Vaskrs

Foto: Demokrate Crne Gore

Foto: Demokrate Crne Gore

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Zdenka Popović čestitala je mitropolitu crnogorsko- primorskom Joanikiju, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs.

,Popović je čestitku uputila u ime Skupštine Crne Gore mitropolitu crnogorsko- primorskom Joanikiju, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

„Vasrkšnji praznik nas i sada, u ovim izazovnim vremenima, još snažnije podsjeća na važnost praštanja, razumijevanja i solidarnosti, inspiršući sve vjernike na dobra djela i hrabreći ih da svoje plemenite težnje usmjere ka izgradnji boljeg društva“, navodi se u saopštenju potpredsjednice Skupštine.

Ističući da Vaskrs simboliše pobjedu dobra nad zlom i života nad smrću, dodala je da ovaj praznik treba bude podsticaj da se okrenemo jedni drugima s većom pažnjom i bratskom ljubavlju, pružajući podršku i ohrabrenje svakome kome je potrebna. 

„Uz najbolje želje svima za dobro zdravlje, mir, spokoj i zajedništvo, još jednom svim građanima pravoslane vjeroispovijesti čestitam Vaskrs“, zaključuje se u saopštenju potpredsjednice Popović.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije