Foto: The sun/X

Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili djevojčicu, obojica doživjeli srčani i preminuli

Otac i djed djevojčice koja je pala u hotelski bazen u Australiji, utopili su se nakon što su skočili u vodu kako bi je spasili.

Iako su ih ubrzo iz vode izvukli promatrači koji su ih pokušali oživjeti dok nije stigla hitna pomoć, obojica su doživjeli srčani udar i preminuli na mjestu događaja, prenosi The Sun.

Damvir Sing (Dharmvir Singh, 38) i Gurjinder Sing (65) izgubili su svijest dok su pokušavali spasiti svoju dvogodišnju kćerku, odnosno unuku koja se igrala kraj bazena na krovu apartmana “Top of the Mark Holiday”, okliznula i zatim pala u vodu.

Njena majka, koja nije znala plivati, takođe je zaronila za njom, što je natjeralo Darmvira i Gurjindera da im pomognu.

Dvogodišnja djevojčica i njena majka hitno su prebačene u bolnicu u stabilnom stanju.

Pretpostavlja se da je porodica doputovala iz Viktorije na odmor u Gold Coastu. Mičel Ver (Mitchell Ware) iz službe hitne pomoći Kvinslenda rekao je da se radilo o izuzetno emotivnoj sceni.

“Nisu izgubili samo jednog, već dva člana porodice. Ovi incidenti mogu imati dugotrajne posljedice, ne samo za uključene članove porodice već i za ljude koji su bili na mjestu događaja”, dodao je.

Plač ožalošćene majke navodno se čuo duž cijele ulice nakon tragične nesreće, a stanari obližnjih zgrada nisu mogli spavati nakon prizora kojem su svjedočili.

“Znamo da se djeca, pa čak i odrasli, mogu utopiti u roku od nekoliko sekundi ako se nađu u takvim situacijama”, zaključio je Ver.

Izvor: Avaz.ba

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta