gradski.me

Foto. gradski.me

Obilasci obrazovno-vaspitnih ustanova u Crnoj Gori predstavljaju najznačajniji segment djelovanja i jedino na taj način, zajedno, možemo raditi na unapređenju kvaliteta obrazovnog procesa, što mora biti prioritet cjelokupnog društva, poručila je ministarka prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) Anđela Jakšić Stojanović.

Ona je posjetila danas opštinu Tuzi i obišla JU OŠ „29. novembar“ u Dinoši, potom JU OŠ „Mahmut Lekić“, JU OŠ „Jedinstvo“ u selu Skorać i Gimnaziju „ 25. maj“.

U razgovoru sa direktorima, nastavnicima i vannastavnim osobljem ovih ustanova, ministarka se u direktnoj komunikaciji sa direktorima škola, nastavnicima, vannastavnim osobljem i učenicima upoznala sa najznačajnijim rezultatima rada ovih ustanova, ali i izazovima sa kojima se suočavaju.

“Posjetu ministarke i tima Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija, iskoristili su i učenici koji su tokom razgovora iznijeli svoje predloge i sugestije koji se odnose na unapređenje kvaliteta obrazovnog procesa”, saopšteno je iz MPNI.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta