Foto: DPS

I opet se javi Marko Preplašeni. Javi se da pojasni kako i zašto je prestrašen, kako su ga to isprepadale riječi poslanica, odbornika, novinara. Kako se trese od izjava, koje su bile odgovor na njegovo šovinističko obraćanje i nazivanje građana Cetinja “švabama”, saopšteno je iz DPS-a.

“Poznati režiser Kovačević specijalista za režiranje uloga ucviljenosti, ugroženosti i pretrpljenog straha, sada igra monodramu, u kojoj je režiser i glumac. Nekada su u njegovim predstavama glavne uloge igrali Luka Trebješanin i ostali aktivisti, a sada je glavnu ulogu dodijelio sebi, pa trese, šmrca i jadikuje. Al džaba, svi znaju, pa i oni koje potkupljuje zapošljavanjem supruga i drugih članova familije, da je Kovačević takav kakav je, najveća prijetnja našem gradu, njegovom multietničkom i građanskom karakteru. Ne treba mu niko drugi, da sve što dotakne i uništi. Zato kad si toliki koliki si i takav kakav si, ni sva velika slova ovog svijeta ne mogu izliječiti tvoje komplekse”, navode iz DPS-a.

Podsjetimo, gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević prijavio je policiji 12 političara i novinara i NVO aktivistu da su prouzrokovali prijetnje kojima se ugrožava bezbjednost njega i njegove porodice, zato što im, kako je naveo u prijavi koju su prenijele jutros Viejsti, nije po volji njegovo „političko opredjeljenje“, kao i zato što je Srbin i pravoslavac.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta