Foto: FSCG

Fudbaler Budućnosti Miloš Brnović dobio je poziv selektora Roberta Prosinečkog za sedmodnevne provjere u Antaliji, a debitovao je u pobjedi crnogorske reprezentacije nad Sjevernom Makedonijom (1:0).

Brnović je u 68. minutu ušao na teren umjesto strijelca jedinog gola i kapitena Stevana Jovetića.

“To je nešto što sam dugo priželjkivao, o čemu sam sanjao kada sam počeo da se bavim fudbalom. Ispunio sam san i mislim da ću u budućnosti svojim radom i igrama zaslužiti još neku priliku”, rekao je Brnović za FSCG.

Miloš je ove sezone na 25 nastupa postigao tri gola u domaćem šampionatu.

“Čast je i privilegija nositi dres reprezentacije. Veliku zahvalnost dugujem selektoru Robertu Prosinečkom, saigračima iz kluba, trenerima i mom klubu koji su mi pomogli da dođem ovdje”, ističe 23-godišnji rođeni Cetinjanin.

Na pitanje koliko se razlikuje trening reprezentacije u odnosu na klupski odgovara:

“Sigurno je drugačije, brzina više. Tu su igrači koji dolaze iz ozbiljnih klubova i liga, sigurno da je to velika prilika za mene, mogu da naučim svaki dan nešto novo. To je za mene jedna velika nagrada i podstrek za dalje. Gledam, koristim svaki momenat sa njima da nešto novo čujem što će mi pomoći za dalje”.

Brnović je istakao da su ga saigrači odlično prihvatili, te da je dobio dosta korisnih savjeta.

“Kako sam došao svi su me prihvatili odlično. Osjećam se kao da sam tu duži vremenski period. Dobio sam dosta korisnih savjeta kako na terenu tako van njega. Ubuduće ću se truditi da usvojim savjete koji će mi mnogo značiti”, zaključio je Brnović.

Pored Brnovića u Antaliji je debitovao krilni napadač Mornara Demir Škrijelj protiv Bjelorusije, a njegove utiske nakon debija možete pročitati ovdje.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta