Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: Printskrin

Jedna od najvećih televizijskih kuća Al Jazeera Balkans emitovaće nerednog utorka, 29. novembra, dokumentarni film Zavjera o pokušaju državnog udara u Crnoj Gori 2016. godine, u režiji ruskih agenata.

Kako saopštava producent filma „Dokument“ Podgorica, Al Jazeera će u narednih šest mjeseci  „Zavjeru“ prikazati i na svim svojim platformama, računajući i na Al Jazeera English.

U filmu se može vidjeti kako su agenti GRU planirali državni udar u Crnoj Gori i ubistvo prozapadnog crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića, te dovođenje na vlast proruskog Demokratskog fronta i njegovih političkih saveznika. I kako se sličan epilog dogodio u Crnoj Gori.

U filmu učestvuju zavjerenici Saša Sinđelić i Pajo Velimirović, Milo Đukanović, Milivoje Katnić, Saša Čađenović, Dragan Radonjić, Draško Đuranović, Genadij Sisojev i drugi.

Film traje 52 minuta, i riječ je o televizijskom formatu Zavjere čija fimska verzija je 90 minuta. Al Jazeera Balkans će ga u utorak objaviti u dva termina u17:05 i 23:05:

Promo filma, kojeg Al Jazeera već objavljuje, možete pogledati na sljedećem linku:

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta