Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Toranj na Avali kod Beograda proteklog dana izgledao je kao da se nalazi negdje u Rusiji. Naime, dok cijela Evropa daje ujedinjenu podršku ukrajinskom narodu u teškoj brobi protiv ruske agresije, Avalski toranj je u bojama zastave Rusije.

Srpski mediji s ponosom ističu kako su “bljesnule boje ruske zastave”, što je “oduševilo” brojne Beograđane koji su podijelili ovaj prizor putem društvenih mreža.

U međuvremenu, ova fotografija postala je nedostupna na stranicama poput Instagrama.

Podsjećamo, Srbija je jedina u Evropi koja još nije osudila agresiju Rusije na Ukrajinu. Predsjednik Aleksandar Vučić rekao je u petak kako je “Srbija privržena poštovanju međunarodnog prava kojim se garantuje pravo na nepovredivost granica Ukrajine”, ali je dodao da “Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji”, te da će se ta zemlja prilikom razmatranja zahtjeva o sankcijama Rusiji voditi isključivo svojim interesima.

“Naš vitalni interes trenutno nije da se uvode sankcije bilo kojoj državi”, izjavio je tada Vučić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta