Foto: Gradski.me

Premijer Milojko Spajić pokazuje da je spreman na rekonstrukciju Vlade, ističe poslanik DNP-a Milun Zogović.

“Da li će to biti u dva koraka, ili će u aprilu doći do rekonstrukcije – vidjećemo. Sve zavisi od naših koalicionih partnera”, navodi Zogović.

On je, u emisiji “Pressing” Gradske TV, poručio da svi koji su kršili zakone i zloupotrijebili moć i uticaj, moraju za to odgovarati.

Govoreći o preliminarnim rezultatima popisa, prema kojima Crna Gora ima više birača nego stanovnika, Zogović kaže da je takav slučaj bio u mnogim crnogorskim opštinama.

“Saopšteno je da Crna Gora ima 633.000 stanovnika i 97.000 stranaca, što znači da kada odbijete strance ostaje 536.000 stanovnika. Kada od toga odbijete maloljetna lica koja se ne nalaze u biračkom spisku, znači da Crna Gora ima 400.000 punoljetnih državljana, a u biračkom spisku imate 542.000 ljudi”, navodi Zogović i dodaje da je jasno da to pitanje mora da se riješi.

Potrebno je, dodaje, iz biračkog spiska ukloniti sve one koji ne ispunjavaju zakonske uslove da budu njegov dio.

Cijelu emisiju možete pogledati na linku u nastavku:

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta