Foto: DPS

Javnost je Andriju Madnića više puta čula da će kao predsjednik Parlamenta razgovarati sa premijerom Milojkom Spajićem i upozoriti ga da bi glasanje za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici bio antisrpski čin, neprijateljstvo prema Srbiji, Republici Srpskoj, cijelom srpskom narodu. Ako je to tako, postavlja se pitanje šta Mandić radi u parlamentarnoj većini koja daje podršku takvoj antisrpskoj Vladi, kazao je predsjednik Demokratske partije socijalista Danijel Živković.

Predsjednik Skupštine, Andrija Mandić, jedno govori pred Aleksandrom Vučićem i Miloradom Odikom, sasvim drugo pred javnošću Crne Gore, ocjenjuje Živković. Obmanjuje i, kako kaže, manipuliše da je spreman da podnese vrstu žrtvu i daje podršku čak i antisrpskoj vladi, samo da se Demokratska partija socijalista ne vrati na vlast.

Živković ističe da Demokratsku partiju socijalista povratak na vlast ne zanima, niti ulazak u arnažamane sa Pokretom Evropa sad, ili ulazak u Vladu. Spemni su, kaže, da koliko je sjutra, skrate mandat Skupštini i idu na nove izbore.

“Da vidimo da li je Andrija Mandić spreman da skrati mandat Skupštini i ne daje podršku antisrpskoj vladi, kako on to tvrdi, i kako tvrde regionalni centri, Beograd, Banja Luka, kako tvrdi Aleksandar Vučić, kako tvrdi Milorad Dodik”, kaže Živković za 24 sata Televizije E.

Dodaje da, kako kaže, konkretnija i korektinja ponuda Mandići ne može biti.

Izvor: PA/TVE

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta