Živković: Istinska briga o razvoju Crne Gore leži u rukama DPS-a

Loša vlast ne može dugo trajati i to su nam pokazale vlade u prethodne tri godine, smatra kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista Danijel Živković.

„Na populizmu se može vladati neko vrijeme, ali ne može sve vrijeme. Neće niko voditi računa o razvoju Crne Gore nego mi. Osnažimo našu partiju. Nije suština samo kadrovsko osvježenje partije već kroz to i reorganizacija koja će nas na nivou Crne Gore vratiti na sistem rada koji smo imali: razgovor, razumijevanje za probleme građana, posvećenost i odgovornost“, kazao je Živković na tribini u Danilovgradu. 

On je pozvao mlade da zajedno grade budućnost, da se angažuju i oblikuju promjene za bolje sjutra.

„Istinska briga o razvoju Crne Gore, leži u rukama DPS-a. Mi smo ti koji će preuzeti odgovornost za njenu budućnost“, poručio je Živković. 

Živković je kazao da samo zajedničkim radom, razumijevanjem i odgovornošću možemo izgraditi snažniju, stabilniju i prosperitetniju Crnu Goru.

„Zajedništvo je ključni element koji nas vodi ka ostvarenju zajedničkih ciljeva. Da bismo napredovali kao partija i kao društvo, neophodno je da ostavimo lične sujete po strani i usmjerimo se ka većem dobru. Zajedničkim snagama i uzajamnim poštovanjem, možemo prevazići svaku prepreku i izgraditi snažniju, pravedniju i prosperitetniju budućnost za sve nas“, zaključio je Živković.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments