Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: gradski.me

Uz rizik da, nazdravlje meni, zvučim kao odlazeći premijer, računajte da sam na početku ovog tvita zavikao – ĐE JE DROGA, saopštio je portparola SD-a Nikole Zirojevića.

“Čovjeku ste, na pravdi boga, zbog jeftinih političkih poena ukaljali ime, prezime, njemu i 28-godišnjem djetetu oduzeli godinu i nešto života. Da bi se danas ispostavilo da vam, kao u slučaju cigara, “fali” skoro 200 kg droge, a za ovih 1.200 se ne zna čiji su”, kazao je on komentarišući oslobađajuću presudu Marini i Budmiru Krstoviću.

Pa evo, dodao je, da priupitam vas poštene – čija je ovo droga?

“Da li ruka pravde istražuje porijeklo, ili vrši distribuciju? Da nema u GP URA još koji poput Rada, samo zadužen za drogu? Bez obzira na teatralne nastupe, istina polako izlazi na vidjelo. A ta istina je da ste do guše u kriminalu. S obzirom da vam je politički kraj blizu, brzo ćete i pred sudove”, zaključio je Zirojević.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta