Search
Close this search box.

„Zbog pokušaja skrnavljenja državnih praznika, nikšićka vlast zaslužuje prezir“

Nikšićki DPS saopštio je da aktuelna lokalna uprava u Nikšiću ni 13. jul, kao nijedan državni praznik, nije mogla da čestita građankama i građanima bez svojih poigravanja i manipulacija sa državnim simboli.
Foto: DPS

“Ovoga puta im je ilustracija poslužila kao pokriće za loše i zle namjere. Kad već toliko očajnički pokušavate da budete Crnogorci ili Srbi po uzoru na kralja Nikolu, morate prvo osuditi Podgoričku skupštinu, pa se onda predstavljati kao „nasljednici“ dinastije Petrović-Njegoš. Prihvatite sve što su predstavnici dinastije Petrović učinili za crnogorsku kulturu, nauku, prosvjetu, autokefalnu crkvu itd”, navodi se u saopštenju.

Poručuju da je 13. jul je Dan ustanka crnogorskog naroda protiv okupatora i domaćih izdajnika

“Džaba vam svi bilbordi ovoga svijeta, džaba vam sve ilustracija, džaba vam pokušaj unižavanja i 13. jula i 21. maja, jer Crna Gora je zemlja antifašizma, nezavisna i suverena, zahvaljujući generacijama naših predaka, koji nas čine ponosnim i kojih se sjećamo sa pijetetom, i osjećajem rodoljublja, koji vi nikada ne možete imati, jer je vama matica i domovina druga država”, navode iz nikšićkog DPS-a.

Poručili su Kovačeviću damu se bliži politički kraj.

“Bliži se dan kada će opet pobijediti antifašističke ideje, kada će vam građani dati pravi odgovor i za srednji prst i za prijetnje, a najviše za nesposobnost i nerad, kojem svjedočimo svakog dana”, zaključili su iz DPS-a.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments