Foto: Pixabay

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva su 5. februara oko 2.10 časova obaviješteni telefonskim putem da je u Ulici mimoza u tom gradu došlo do požara na vozilu marke BMW, saopšteno je iz UP. 

Budvanska policija uhapsila je B.T.(43) zbog sumnje da je prije par dana podmetnuo požar pod vozilo marke BMW. Kako navode iz Uprave policije odjeljenja bezbjednosti Budva je 5. februara oko 2.10 časova obaviješteno telefonskim putem da je u Ulici mimoza u tom gradu došlo do požara na vozilu marke BMW.

“Na licu mjesta je izvršen uviđaj, te je konstatovano da je požar podmetnut i da se vatra proširila na još dva vozila koja su se nalazila u neposrednoj blizini na parking prostoru. Pripadnici budvanske policije su preduzeli intenzivne aktivnosti u cilju rasvjetljavanja ovog događaja i u veoma kratkom roku identifikovali osumnjičenog B.T. (43). Juče je i izvršen pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.T. u naselju Markovići, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru”, naveli su iz policije .

Nakon kompletiranja spisa predmeta i uvida u iste tužilac je naložio da se B.T. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta