FOTO: GOV.ME

Očekuje se da će se radovi na prioritetnoj dionici auto puta Smokovac – Mateševo završiti do kraja tekuće godine, istaknuto je na današnjem sastanku ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića sa ekonomskim i trgovinskim savjetnikom u ambasadi Kine u Crnoj Gori Baom Shunqingom.

Kako je saopšteno iz Ministarstva kapitalnih investicija, u fokusu srdačnog i otvorenog razgovora bili su tekući infrastrukturni projekti koje izvode kompanije iz Kine, kao i mogućnosti za učestvovanje u implementaciji budućih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture i energetike.

Takođe, razgovaralo se i o rekonstrukciji mosta na Đurđevića Tari, koja će se realizovati zahvaljujući donaciji  Kine.

“Ministar se zahvalio uvaženom gostu na dosadašnjem doprinosu Kine koji se tiče razvoja infrastrukturnih projekata od velikog značaja za Crnu Goru i izrazio nadu u nastavak ekonomske saradnje naše dvije prijateljske zemlje”, navodi se u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta