Foto: Glavni grad

Završen je sastanak predstavnika partija vladajuće koalicije u Podgorici na kojoj se razgovaralo o daljem političkom djelovanju i planovima gradske uprave. Nakon sastanka je saopšteno da nema krize vlasti u Glavnom gradu. Za sjutra je najavljena sjednica Skupštine Glavnog grada.

Nezavisni odbornici nijesu bili raspoloženi za izjave nakon sastanka. Nijesu mogli da kažu da li će prisustvovati sjutrašnjoj sjednici. 

Vasilije Čarapić je s druge strane kazao novinarima da će odbornici PES-a sjutra doći na sjednicu. 

“Imamo novi klub unutar parlamentarne većine i to je realnost, oko te realnosti treba da postignemo dogovor za nastavak rada. Nastavićemo pregovore. Ne mogu da otkrijem tuđe karte, sjutra ćemo imati sjednicu Skupštine Glavnog grada i nakon toga ćete imati više detalja”, kazao je Čarapić novinarima.

Sastanku su, prema našim saznanjima, prisustvovali predstavnici posebnog kluba odbornika, čije formiranje je najavljeno nakon što je Evropu sad napustio dio njenih članova, kao i svi predstavnici svih drugih konstituenata vladajuće koalicije.

Posljednjih dana u medijima se spekuliše o krizi vlasti u Glavnom gradu, s obzirom na izdvajanje jednog broja funkcionera Evrope sad.

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta