Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Izvor: Gradski.me

Foto: Arhiva / Gradski.me

Zatvoreni bazen u okviru sportskog centra Morača juče je počeo sa radom, kazala je Dragica Rakočević gostujući u emisiji “Lice Podgorice” na Gradskoj RTV.

Cijena karte za sat korišćenja zatvorenog bazena je 2.50 eura, navodi, za 10 ulazaka 20 eura; za 15 ulazaka 25 eura i za 30 ulazaka – 45 eura.

„Bazen radi u dvije smjene, prva smjena je od 6:30 do 7:30, od 8 do 9 sati i od 11 do 12, a u poslijepodnevnim terminima smjena je od 14 do 15, od 17 do 18 i od 21 do 22 sata“, ističe Rakočević.

Bazeni su do juče bili zatvoreni zbog organizovanja Evropskog juniorskog prvenstva u vaterpolu. Rakočević napominje da je kod djece vidno veliko interesovanje za plivanjem.

“U okviru našeg društva postoji škola sportskog plivanja i vaterpola, kao i plivački-vaterpolo klub Budućnost i njegove dvije sekcije: plivanja i vaterpola. Zaista mogu da kažem da imamo izuzetno povećan broj djece, posebno sa početkom školske godine, očekujemo da će taj broj i rasti“, pojašnjava Rakočević.

U Sportskom centru Morača zadovoljni su ljetnjom sezonom na bazenima. Dodaju da je od prvog juna do danas bazen posjetilo više od 20 hiljada kupača, što je za 39 odsto više nego lani. Očekuju i dobru zimsku sezonu. 

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta