NAJNOVIJE

KK Budućnost Voli

Košarkaši Budućnosti Volija savladali su Megu u Podgorici 92:79 u 24. kolu ABA lige.
Trener Budućnost Volija, Dejan Milojević bio je zadovoljan nakon današnje pobjede jer je ekipa odreagovala na pravi način nakon poraza od Monaka.

“Odigrali smo kvalitetnu utakmcu. Početak je bio sporiji, ali smo zategli odbranu, preokrenuli rezultat i rutinski slavili. Zadovoljan sam, jer je Mega namučila mnoge timove, a nas je pobijedila u prvom dijelu. Pokazali smo dobru reakciju nakon ispadanja iz Evropkupa. Teško nam je pao poraz poraz od Monaka. Malo smo sporije ušli, ali nakon što smo preokrenuli, pitanje pobjednika se nije postavljalo”, kazao je Milojević nakon meča.

Naredni protivnik Budućnosti je Cedevita Olimpija.

“Jako bitna utakmica za nas. Nemamo pravo na kiks. Liga je interesantna i vidjećemo ko će na kraju završiti u plej-ofu. Cedevita je jaka ekipa, ali ne mislim da smo izraziti favorit. I oni imaju dobru šansu, očekujemo dobru utakmicu i bitno je da moj tim da sve od sebe“, poručio je Milojević.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta