Cedevita ima četiri utakmice do kraja. Gostuje dva puta u Crnoj Gori i dva puta igra sa Zvezdom. U slučaju da izgubi sva četri meča što nije nemoguće, Mornaru je osim pobjede nad Cdevitom potrebna još jedna pobjeda za plej of. Za tako nešto će imati priliku prvo protiv Igokee u Laktašima a nakon toga u odloženom meču protiv Budućnosti u crnogorskom derbiju.

Trener Mornara Mihailo Pavićević je bio vidno razočaran nakon poraza od FMP-a (94:92).

“Čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu nijesmo postojali, dozvoliti smo rivalu da postigne 60 poena što je ispod svakog nivoa. Vratili smo se u nastavku sa petorkom koja je dala sve od sebe, ali nije imala nikakvu pomoć sa klupe. Umor je na kraju prevagnuo i taj promašen šut za pobjedu”, rekao je Pavićević.

Trener Pavićević je vjerovatno razočaran porazom izgubio iz vida da plasman u plej of još nije izgubljen.

“Sa ovim je, što se nas tiče, prvenstvo završeno kada je u pitanju borba za plej-of. Do kraja ćemo razigravati mlade igrače. I to je to”, rekao je iskusni stručnjak.

Foto: KK Mornar

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta