POKLON KONCERT EU POVODOM DANA EVROPE

Who See, Buč Kesidi i reper Vojko V. na Trgu Argentina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Evropska unija u Crnoj Gori i ove godine povodom Dana Evrope organizuje veliki koncert, na kojem u petak 13. maja, od 20.30 sati na Trgu Argentina u Podgorici nastupaju klapa Who See, bend Buč Kesidi i reper Vojko V.

Povod za koncert je i otvaranje Evropske kuće, kako će se ubuduće zvati renovirani EU info centar, koji se i nalazi na Trgu Argentina.

“Nakon dvije godine televizijskih koncerata, koje smo organizovali bez publike, jako smo srećni što ovog maja možemo da pozovemo sve ljude da nam se pridruže uživo na sjajnoj zabavi, koju organizujemo povodom Dana Evrope i otvaranja Evropske kuće. U goste smo pozvali jedne od najpopularnijih crnogorskih i regionalnih muzičara, koji su takođe željni dobre žive svirke, tako da smo uvjereni da nas čeka sjajno veče. Veliki koncert traje do ponoći, ulaz je besplatan, čekamo vas na Trgu Argentina u Podgorici, pored naše Evropske kuće“, poručuju organizatori, i dodaju da će se u slučaju kiše koncert održati istog dana, u Bemax areni.

Evropska unija u Crnoj Gori organizuje koncert u okviru Mjeseca Evrope, tokom kojeg će u maju organizovati više aktivnosti. Proslava počinje otvaranjem cvjetnog tepiha ispred Dvorca kralja Nikole na Cetinju.

Tepih, površine 230 metara kvadratnih, biće satkan od 33.500 lokalno uzgojenih sadnica cvijeća, koje će nakon zatvaranja tepiha biti zasađene na javnim površinama u Prijestonici.

Tokom maja biće aktivna i online nagradna igrica „EU na dlanu“, o kojoj više možete da saznate na društvenim mrežama EU info centra. Najviše aktivnosti biće organizovano u Evropskoj kući, koja će posjetiocima otvoriti svoja vrata u drugoj polovini maja.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta