NAJNOVIJE

Donošenje zaključaka na osnovu pretpostavki i dodatno politizovanje napada na Seada Sadikovića samo oslikavaju političko stanje u Crnoj Gori, kazao je hrvatski novinar Vlado Vurušić u izjavi za Gradski radio.

Čitajući naslove u medijima teško je utvrditi detalje događaja u Bijelom Polju, koji je okarakterisan kao napad na novinara Sadikovića, ističe Vurušić.

Imamo suprotne izvještaje od strane različitih medija. Takav pristup dodatno dovodi do šizofrene situacije u slučaju Sadikovića“, zaključuje Vurušić.

Politizovanjem cijele situacije i nazivanjem pripadnika patriotskog skupa nacionalistima dodatno se pogoršava objektivan pristup ovom slučaju, dodaje Vurušić.

„U nekim izvještajima spominje se patriotski skup, ali od strane pojedinih medija okarakterisani su kao nacionalisti i huligani, koji koriste situaciju.“, dodaje Vurušić.

Vurušić u izjavi za Gradski radio ističe da se posvećivanjem pažnje pretpostavkama, a ne istrazi dodatno politizuje slučaj.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta