Vuković sa stanovnicima MZ Gornja Gorica: Uskoro počinje gradnja novog bulevara

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

U susret planiranju Budžeta Glavnog grada za 2022. godinu, gradonačelnik dr Ivan Vuković sa saradnicima posjetio je MZ „Gornja Gorica“ i sa stanovnicima ovog dijela Podgorice  razgovarao o budućim aktivnostima.

Gradonačelnik je podsjetio na neke od najznačajnijih projekata koji su realizovani u prethodnom periodu, a među kojima se svakako izdvaja rekonstrukcija Ulice Miloja Pavlovića, projekat vrijedan preko milion eura.

„Zadovoljstvo mi je što smo se okupili nakon što smo obišli novi poligon i dječje igralište i što ćemo skupa planirati, a onda i realizovati, mnoge druge projekte koji će u značajnoj mjeri olakšati i uljepšati život u ovom dijelu grada. Tokom prethodne godine, na teritoriji Gornje Gorice realizovani su brojni projekti i, u tom smislu, zaista imamo razloga da budemo zadovoljno, ali čeka nas još dosta posla i zato smo večeras ovdje.“, kazao je gradonačelnik i podsjetio na rekonstrukciju Ulice Miloja Pavlovića i izgradnju dva kraka iste ulice, kao i na aktivnosti gradskog preduzeća Vodovod i kanalizacija d.o.o. koje su sprovedene u cilju smanjenja gubitaka na vodovodnoj mreži i na druge radove gradskih preduzeća.

Građani su izuzetno zadovoljni uređenjem prostora za igru i družanje najmlađih, kao i odmor starijih sugrađana. Međutim, ono što ih je posebno obradovalo jeste najavljena izgradnja bulevara kroz Gornju Goricu. Gradonačelnik je kazao da se početak radova očekuje već krajem mjeseca i da će time biti zaokružen investicioni ciklus na području Gornje Gorice.

Predmet interesovanja naših sugrađana bila je i nabavka novih autobusa, kao i stanje autobuskih stajališta. Tom prilikom, gradonačelnik je podsjetio na zakašnjelu reakciju Ministarstva finansija, odnosno na činjenicu da bi autobusi do kraja godine bili na ulicama Podgorice da je resorno ministarstvo izdalo saglasnost kada im je upućen zahtjev. Glavni grad je za modernizaciju, popravku postojećih i nabavku novih autobuskih stajališta opredijelio 100.000eura i na tom planu su već otpočele konkretne aktivnosti. 

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta