Vuković

Crnoj Gori treba dijalog o važnim pitanjima i konsenzus o najvažnijim, saopštio je večeras gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković.

“Na stranu skandalozna izjava premijera Krivokapića i novo moralno posrnuće ministra Sekulovića, valja pozdraviti činjenicu da Vlada danas nije usvojila Odluku o kriterijumima za prijem u crnogorsko državljanstvo”, objavio je Vuković na Twitter-u.

Osvrnuo se i na atmosferu na skupu koji je održan ispred Vlade.

“Koliko se divim patriotizmu ponosnih ljudi iz cijele Crne Gore, koji su danas ustali da odbrane svoju državu, toliko osuđujem one koji su pred Vladom pjevali pjesme dokazanog ljubitelja zločinačkog ustaškog pokreta, M.P. Thompsona. Naše su zastave slobode i antifašizma”, poručio je Vuković.

Podsjećamo, iz Vlade su jutros saopštili da na današnjoj sjednici neće razmatrati Odluku o izmjeni odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva prijemom.

Nezadovoljni najavom izmjena kriterijuma za sticanje državljanstva prijemom i Zakona o registru prebivališta i boravišta građani su se okupili u više crnogorskih gradova.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta