Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Izvor: Svi za naš grad

Foto: Svi za naš grad

Pokret “Svi za naš grad – dr Ivan Vuković” u dvorani Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra predstavlja listu kandidata sa kojom će nastupiti na podgoričkim izborima 23. oktobra.

Partije koje će biti u pokretu su DPS, SDP, SD, Liberalna partija, DUA, Bošnjačka partija, GP Nova ljevica i DRP, kao i GI “21. maj”.

Nosilac liste je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

“Dobro veče moj voljeni grade. Hvala vam za ogromnu podršku i energiju. Večeras smo se okupili da predstavimo sjajni tim i da pozovemo sve kojima je Podgorica na srcu da nam se pridruže 23. oktobra kada ćemo svi slaviti još jednu veliku pobjedu”, kazao je Vuković. 

Vuković se zahvalio na podršci od samog početka kampanje.

“Neki od vas će se možda sjetiti da smo se prije četiri godine okupili na ovom istom mjestu i istim povodom. Tada sam govorio da želim Podgoricu koja je sigurnija, bogatija i zelenija”, istakao je on.

I tada i večeras, dodao je on, jednako je iskren i apsolutno vjeruje u sve što govori.

“Ako ostanemo na ovom putu, najbolje godine su pred nama. Znam da Podgorica uskoro može postati najljepše mjesto za život. Znam i jer smo zavrijedili poštovanje ljudi koji žive u Podgorici. Znam da nas čeka velika pobjeda 23. oktobra”, dodao je.

Vlada Crne Gore nije bila partner u razvoju Podgorice, kazao je Vuković. 

“Ali razlika između njih i nas je u tome što, kada se oni bave Podgoricom – misle da se bave politikom. A kada se mi bavimo Podgoricom – bavimo se ljudima. Uprkos svim tenzijama i opstrukcijama, mi ovim gradom šetamo ponosno”, poručio je Vuković.

Dodao je da su za nekoliko dana skupili 20 hiljada potpisa.

“Podgoricu smo preplavili optimizmom i veoma je važno da tako nastavimo. Ako to učinimo, nemam nikakvu dilemu da ćemo se 23. oktobra svi skupa radovati”, naglasio je Vuković.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta