Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Demokratski front u Šavniku brani demokratiju od kriminala, poručio je poslanik tog političkog bloka Jovan Vučurović.

“DF daje punu podršku našim ljudima u Šavniku, koji su danas ponovo branili demokratiju i izborna pravila, i koji su sprečavali da neki drugi vrše teška krivična djela kojima bi se falsifikovala narodna volja. Da smo to dozvolili, to bi izazvalo dalokosežne štetne posledice ne samo po ovu opštinu nego po čitavu Crnu Goru, jer bi ovakvim kriminalnim radnjama DPS-a bio obesmišljen izborni proces”, poručo je on.

Kaže kako “današnji čin govori da su Demokratskom frontu na prvom mjestu fer izbori i puno poštovanje izborne volje građana, koja bi bila ugrožena da su na lokalnim izborima u Šavniku glasali oni koji nemaju veze sa tom opštinom i sa tim dijelom Crne Gore”.

“Na nadležnim organima je da odmah procesuiraju one iz DPS koji su pristali da učestvuju u izbornoj prevari i da utvrde ko je u ime DPS organizovao ovaj ,,izborni turizam” i ove kriminalne radnje. Nema sumnje da već godinama iza ovakvih aktivnosti stoje lično Milo Đukanović, Duško Marković i djelovi MUP, pa ovom prilikom upućujemo tužilaštvo na te adrese, a da ostave na miru naše ljude koji su branili demokratiju i fer izbore”, dodao je Vučurović.

Kaže kako će i naredne nedjelje “braniti i odbraniti demokratske principe i izborna pravila”.

“Što se tiče saopštenja DPS i napada na DF, mi razumijemo da ta političko-kriminalna organizacija odlazi u prošlost i zato je i razumljiva njihova ljutnja”, zaključio je on.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta