Vučinić: Oružana pljačka u Nikšiću pokazatelj ozbiljnog nefunkcionisanja u bezbjedonosnom sistemu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Oružana pljačka Pošte u Nikšiću u kojoj je tragično izgubio život Ljubiša Mrdak pokušavajući da spriječi pljačku velike sume novca koja je bila namijenjena za isplatu penzija, pokazatelj je da nešto ozbiljno ne funkcioniše u našem bezbjedonosnom sistemu, saopštio je predsjednik Radničke partije, Maksim Vučinić.

“Pljačke velike sume novca gdje počinioci ne prezaju da potegnu vatreno oružje kako bi na svirep način završili kriminalno djelo, koje je rezultiralo ubistvom časnog čovjeka, nalik je na scenarije koji se događaju u državama koje su prepoznate kao one visokog bezbjedonosnog rizika, gdje kriminal doslovce cvjeta”, kazao je Vučinić.

Crna Gora i sektor bezbjednosti sada moraju, ističe on, da pokažu da su na visini zadatka i preduzmu sve neophodne mjere kako bi, kako kažu, s počinioci u najkraćem roku bili uhapšeni i privedeni pravdim kako bi odgovarali za teške zločine koje su počinili.

“Ljubiša Mrdak je svoju platu zaradio, a kukavičkim pljačkašima i ubicama ne mogu pomoći sve pare ovoga svijeta”, zaključuje Vučinić.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta