OFK Titograd ima novog trenera – Vladimir Janković vodiće podgorički klub za opstanak u prvoj ligi.

Janković je bio dugogodišnji saradnik Vladana Milojevića u Čukaričkom, kiparskoj Omoniji, grčkom Panioniosu i Crvenoj zvezdi, radio je u kijevskom Dinamu, a samostalno vodio Voždovac.

“Janković je u januaru ove godine bio u edukativnoj posjeti klubu kao gost predsjednika Vladana Vujovića uvjerivši se u uslove i način rada što je bilo dovoljno da prihvati poziv koji je uslijedio.

Finansijski uslovi nijesu bili presudan faktor za dolazak Jankovića koji je izrazio zadovoljstvo organizacijom i postavljenim standardima u klubu za koji smatra da ima potencijal za mnogo veće domete nego što to pokazuju trenutni rezultati”, navodi se u saopštenju kluba.

OFK Titograd je pretposljednji na tabeli Prve crnogorske Telekom fudbalske lige, sa tri boda više i utakmicom manje od Petrovca.

Bez pobjede je šest kola, u kojima je osvojio samo bod.

Janković će zamijeniti Nikolu Rakojevića koji je podnio ostavku prije pet dana nakon poraza od Sutjeske 4:0.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta