Vil Smit se izvinio Krisu Roku zbog šamara

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on emailHolivudski glumac Vil Smit izvinio se komičaru Krisu Roku jer ga je ošamario tokom ceremonije dodjele Oskara.

Smit, koji je dobio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu Kralj Ričard, naveo je na Instagramu da je njegovo ponašanje bilo “neprihvatljivo i neoprostivo”, prenosi Rojters.

“Želio bih da ti se javno izvinim, Krise. Prešao sam granicu i pogriješio sam”, naveo je Smit.

Smit je dodao da je nasilje u svakom obliku “otrovno i deskrtuktivno” i objasnio da je šala o zdravstvenom stanju njegove supruge bila za njega previše i da je emotivno reagovao.

On je dodao da se osjeća postiđeno, a izvinjenje je uputio i Akademiji filmske umjetnosti i nauke, producentima dodjele Oskara, prisutnima na ceremoniji i svima koji su gledali ceremoniju.

Izvinjenje je uslijedilo nakon što je američka Akademija filmske umjetnosti i nauke saopštila da osuđuje postupak Smita i najavila da će pokrenuti istragu nakon što je on ošamario Roka, inače voditelja na ceremoniji.

Smit je ošamario Roka, zbog neumjesnog komentara na račun frizure Smitove supruge Džejde Piket Smit, koju je Rok uporedio sa “Dži Aj Džejn”, akcionom heroinom iz istoimenog filma, koju je 1997. glumila Demi Mur obrijane glave.

Nakon komentara, a s obzirom da Džejda godinama pati od alopecije, Vil Smit se popeo na binu i udario Krisa Roka, nakon čega se vratio na svoje mjesto i izrekao još nekoliko uvreda i psovki na račun Roka.

Nekoliko minuta kasnije Smit se ponovo popeo na binu da bi primio Oskara za najboljeg glumca.

Tom prilikom, kroz suze se izvinio za incident, ali ne i voditelju.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta