Vešović: Drač suočen sa infrastrukturnim problemima

Foto: Gradski.me

Stanovnici podgoričkog naselja Drač suočavaju se sa brojnim problemima, istakao je predstavnik te mjesne zajednice Zoran Vešović.

On je, u emisiji „Lice Podgorice“ Gradske RTV, kazao da poseban problem predstavljaju gužve u saobraćaju u tom dijelu grada, ali i prilaz Osnovnoj školi „21. maj“. Predložio je i neka od rješenja za probleme sa kojima se suočavaju.

Poseban problem je, kako je naglašeno, saobraćaj ispred pošte na Željezničkoj stanici, gdje se stvaraju velike gužve.

„Ima sa jedne strane prostor koji je mala zelena površina, trotoar treba da se pomjeri i da se tu naprave parking mjesta i da ta ulica postane dvosmjerna kako bi moglo da se funkcioniše normalno“, objašnjava Vešović.

Ukazao je i na loš prilaz Osnovnoj školi „21. maj“. Jedno od rješenja je, dodaje, izgradnja mosta s obje strane Ribnice.

„Što se tiče OŠ ’21. maj’, imali smo i smrtnih slučajeva. To je velika frekvencija saobraćaja kada đaci idu u školu. To su mala djeca koja mnogo ne paze kad prelaze ulicu, a ima i nesavjesnih vozača“, naglašava Vešović.

Drač, pored ostalog, ima problema sa infrastrukturom i parking mjestima, ali i zapuštenim zelenim površinama, zaključio je Vešović.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments