Savjetnik predsjednika države za bezbjednost i odbranu i nekadašnji direktor policije Veselin Veljović, kazao je da podržava građane koji se mirno i dostojanstveno suprostavljaju, kako je naveo, bezakonju anticrnogorske vlade i bore za očuvanje vrijednosti gradjanske umjesto kleronacionalisticke države.

“Ovo više nije pitanje politike već opstanka i očuvanja Evropske Crne Gore”,  kazao je Veljović, prenosi Antena M.

Veljović je pozvao crnogorsku policiju da razumno suzdržano i tolerantno postupaju i razumiju patriotska nastojanja okupljenih građanki i građana u ostvarenju Ustavom zagarantiranih prava i sloboda.

“Očekujem od nadležnog tužioca da odmah preduzme mjere iz svoje nadležnosti i procesuira odgovorna lica za nedolično ponašanje osobe koja je upravljala službenim vozilom vlade i svojim postupkom ugodila živote i bezbjednost građana”, zaključio je Veljović.

Građani nezadovoljni najavom da Vlade Crne Gore planira da usvoji Odluku o sticanju crnogorskog državljanstva prijemom okupili su se se danas ispred zgrade Vlade u Podgorici.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta