Veljović

Savjetnik predsjednika države za bezbjednost i odbranu i bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović demantovao je navode predsjednika Ujedinjene Crne Gore Gorana Danilovića da je on organizator protesta crnogorskih patriota koji se ovih dana okupljaju širom države zbog izmjena odluke o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva koje bi trebalo da usvoji Vlada.

“Nekadašnji privremeni ministar UP Goran Danilović manipuliše i obmanjuje crnogorske građane u euforiji oslobodioca krilaticom “Sloga biće poraz vragu”. Nije istina da sam ja organizator protesta crnogorskih komita. Istina je da bih radije bio jedan dan sa njima, nego 100 godina u anticrnogorskoj i nesposobnoj vladi. Veselin Veljović će uvijek biti s crnogorskim patriotama, nikad s kvislinzima i izdajnicima Crne Gore”, poručio je Veljović.

Podsjetimo, Danilović je danas saopštio da je “komite” na čelu sa Veljovićem “žele sukob i užasni metež”.

“Pustite ih, mi smo na izborima pokazali da nas je više – samo tako se može izoštriti slika i vidjeti ko šta radi i kakve su mu namjere. Ne nasijedajmo. Pametniji smo.Nikada ne zaboravite; Sloga biće poraz vragu”, rekao je Danilović.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta