Uvod u anatomiju će imati i 19. sezonu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Serija “Uvod u anatomiju” imaće i 19. sezonu, najavio je ABC u ponedjeljak, čime se nastavlja jedna od najdugovječnijih serija u istoriji američke televizije, ‘doktorska’ sapunica koja i dalje ima vrlo visoku gledanost.

“Ne mogu biti uzbuđenija nego što jesam time što ćemo nastaviti još jednu sezonu da pričamo priče o Meredit, Bejli, Ričardu i drugim ljekarima u bolnici Grey Sloan Memorial“, rekla je autorka serije Šonda Rajms.

Iako ta medicinska sapunica ima i dalje visoku gledanost, glumica Elen Pompeo, koja glumi Meredit Grej, već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dvije decenije.

“Pokušavam sve da uvjerim da se mora završiti. Čini mi se da sam super naivna kad govorim ‘Ali kako će priča izgledati, šta ćemo ispričati”, rekla je prošlog mjeseca za Insajder.

Sedamnaesta sezona serije bila je posvećena borbi protiv pandemije koronavirusa, a trenutno se snima 18. sezona.

“‘Uvod u anatomiju ima globalni uticaj na ljude koji se ne može zanemariti”, rekla je izvršna producentkinja serije Krista Vernof.

“Serija nas dira, ponekad mijenja srca i umove širom svijeta kroz duboku povezanost koju ljudi osjećaju s likovima”, dodala je.

Ova medicinska drama snima se od 2005. godine.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta