URA: Na djelu klasična zloupotreba državnih resursa od strane Krivokapića, Spajića i Milatovića

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Na djelu je klasična zloupotreba državnih resursa u produženom trajanju, nakon što je i sam ministar Milojko Spajić danas nagovijestio da će se njegova buduća partija zvati “Evropa sad”, saopšteno je iz GP URA.

“Cijela Vlada je izlijepljena brendiranim materijalom “Evropa sad”, a pokriće za to predstavlja program ekonomskih reformi koji je URA jedina od starta podržavala. Iz ovoga proizilazi da je ovo sve smišljeno ranije. Tačnije, namjera da se sa promocijom partije, koja će se defacto formirati, krene sa nivoa državne vlasti, od novca svih građana, zloupotrebljavajući resurse i pozornicu Vlade”, piše u saopštenju.

Kako navode, od novca svih građana posljednih pola godine priprema se teren za osnivanje političke partije.

“Legitimno je osnovati političku partiju, ali je zato klasična zloupotreba novca svih građana, kroz instituciju Vlade Crne Gore, reklamirati naziv partije koju žele osnovati.

Da li će odlazeći Krivokapić, Spajić i Milatović saopštiti građanima koliko je do sada novca poreskih obveznika potrošeno na reklamiranju imena njihove buduće političke partije?

Valjalo bi i da objasne je li program njihove buduće partije „Evropa sad“ nazadna i retrogradna retorika koja se čuje na protestima posljednjih dana a na kojima  zajedno sa Aleksom Bečićem i Borisom Bogdanovićem grčevito brane fotelje na koje su došli zahvaljujući URI.  Zato što su konceptom URE došli na najviše državne funkcije  zauzvrat su htjeli da URU eliminišu iz vlasti”, navodi se u saopštenju.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta