Foto: URA

Građanski pokret URA najoštrije osuđuje kukavički napad ministra pravde Andreja Milovića na novinarku portala Libertas Radmilu Grbić, istakli su iz GP URA komentarišući situaciju koja se dogodila u holu Skupštine Crne Gore 9. februara kada je, kažu, “Milović oteo telefon iz ruku novinarke prilikom obavljanja radnih zadataka”.

“Uz to što je jedna od najnetransparetnijih od sticanja nezavisnosti, Vladu i premijera Spajića karakteriše loš i neprofesionalan odnos prema medijima, što se pokazalo u više slučajeva u prethodnom periodu”, naveli su u GP URA u saopštenju dostavljeno medijima.

Iz URE dodaju da je svima jasno da “Spajić ne želi da Milović ode sa funkcije ministra pravde” jer mu, prema njihovim riječima, odlično služi kao operativac za “prljave” poslove i jedna od od njemu najbliskijih osoba.

“Začuđujiće je što ovakve nedjela prolaze neopaženo pored velikog dijela predstavnika medija, NVO sektora, diplomatskog kora, ali i predstavnika parlamentarne većine i premijera Spajića koji svojim ćutanjem afirmišu ovakvo ponašanje najviših državnih funkcionera”, zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta