Foto: UP

Pripadnici Mobilne jedinice saobraćajne policije su uhapsili dvije osobe jer su, kako je saopšteno, u mjestu Goričani, na putu Podgorica – Bar, upravljali vozilom brzinom većom od dozvoljene. Takođe, uhapšen je i jedan vozač koji je upravljao vozilom pod dejstvom narkotika.

“Policija je na putnom pravcu Podgorica – Bar, u mjestu Goričani kontrolisali vozača K.J. (22). On je uhapšen jer je utvrđeno da je upravljao vozilom brzinom od 170 km/h na dijelu puta gdje je brzina kretanja ograničena na 80 km/h”, objavila je Uprava policije na mreži X.

Takođe, dodaje se da su, u istom mjestu pripadnici ove policije kontrolisali i vozača S.R. (31) za kojeg je utvrđeno da se vozilom kretao brzinom od 173 km/h.

“Oni su uz prekršajne prijave privedeni sudiji za prekršaje na dalju nadležnost”, dodali su iz policije.

Osim toga policija je na magistralnom putu Ulcinj – Bar u mjestu Bratica, uhapsila E.M. (40) za kojeg je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom narkotika.

“Uz prekršajnu prijavu priveden je sudiji za prekršaje gdje mu je izrečena kazna zatvora – 60 dana”, zaključili su iz Uprave policije.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta