Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
skrin shot cetinjski list

Foto: printskrin, Cetinjski list

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na događaj ispred crkve Ivana Crnojevića u tom gradu, saopšteno iz je Uprave policije. 

Kako navode, policija je danas oko 11 časova obaviještena da je od strane dva lica oštećena državna zastava Crne Gore koja je bila okačena na crkvu Ivana Crnojevića na Ćipuru.

„Pripadnici cetinjske policije su izašli na lice mjesta, došli do saznanja o identitetu lica, za koja je utvrđeno da su maloljetna. Upoznat je nadležni tužilac koji je naložio da se od dva maloljetna lica prikupe obavještenja na zapisnik, te da se spisi predmeta dostave na ocjenu i mišljenje. U toku je postupanje policije u odnosu na nalog postupajućeg tužioca. Sa daljim tokom postupanja i ishodom javnost će biti blagovremeno obaviještena“, navode u saopštenju. 

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta