Uprava policije saopštila je da njihovi službenici ne ograničavaju kretanje bilo kome, već isključivo sprovode naredbu Ministarstva zdravlja, u cilju sprečavanja širenja Kovid-19 i mjeru zabrane kretanja u međugradskom saobraćaju, koja je na snazi. To je saopšteno povodom najave organizovanog kretanja ka Podgorici.

Podsjećaju da pored potvrda izdatih od strane poslodavca, građani koji se žele kretati između opština iz kojih je zabranjen izlazak i ulazak, moraju posjedovati i rješenje o radnom odnosu ili ugovor o radu.

“Sva lica koja ispunjavaju propisane uslove i imaju ova dokumenta, mogu se nesmetano kretati između opština.
Još jednom apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju usvojene mjere i na taj način olakšaju rad i postupanje policijskih službenika”, navodi se u saopštenju UP.

Građane, koji su se iz Nikšića uputili ka Podgorici, kako bi prisustvovali protestu ispred Vlade koji je najavljen za danas, zaustavila je policija u mjestu Bogetići.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta