Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Izvor: UP

Foto: UP

Policija u Herceg Novom uhapsila je osobu koja je osumnjičena za krivično djelo teška krađa.

“Sumnja se da je A.R. (26), državljanin Republike Srbije izvršio ovo krivično djelo na način što je podesnim sredstvom nasilno otvorio prozor stana oštećenog lica odakle je otuđio novac u iznosu od 3.000 eura.

Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.R. u Igalu gdje je pronađen dio otuđenog novca u iznosu od 1.435 eura koji je vraćen vlasniku, dok je A.R. uhapšen i priveden nadležnom sudiji na dalje odlučivanje.

Takođe, pretresom stana pomenutog pronađena je i manja količina opojne droge marihuana na osnovu čega je protiv A.R. podnijeta i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osim toga, kako navode iz UP, pripadnici hercegnovske policije su proaktivnim djelovanjem u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga kod A.S. (22) iz Herceg Novog pronašli 39 grama marihuane, koju je držao kod sebe upakovanu u 17 pvc pakovanja i sumnja se, koristio za uličnu prodaju.

“On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navode iz policije.

Takođe, u Herceg Novom će zbog krivičnog djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju odgovarati S.B. (35), dodali su iz UP.

On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo izvršio na način što je, vršeći poslove na benziskoj pumpi u Igalu protivpravno prisvojio novčani iznos od 1.000 eura.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta