gradski.me

Foto: Gradski/Ilustracija

 Hercegnovska policija uhapsila je V.Š. (51), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi, sumnja se da je V.Š. to krivično djelo izvršio tako što je u nedjelju prijetio državljaninu Bosne i Hercegovine.

Dodaje se da su pripadnici hercegnovske policije u ponedjeljak, na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda, pretresli stan i druge prostorije koje osumnjičeni koristi u mjestu Zelenika.

„Tom prilikom pronađen je i oduzet pištolj marke „Radon Vis“ kalibra 9 milimetara i četiri komada municije istog kalibra, kao i 36,4 grama marihuane“, kaže se u saopštenju.

Iz policije su kazali da su protiv V.Š. podnijete i krivične prijave zbog sumnje da je izvršio krivična djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta