Foto: Agencije

Komunalni policajac iz Podgorice uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom i nedozvoljene polne radnje – potvrđeno je Pobjedi iz policije.

Kako nam je nezvanično rečeno, roditelji djevojčice su prijavili slučaj. Policija se povodom ovog slučaja nije oglašavala.

Iako je redakcija Pobjede imala informaciju o identitetu uhapšenog, odlučili smo, prevashodno zbog zaštite žrtve, da ne objavljujemo te podatke.

Kako je objavila Nova M, osumnjičeni je priznao krivično djelo.

Kako se sumnja, on je presreo djevojčicu u jutarnjim časovima u podgoričkom naselju Stari aerodrom, odvukao je u obližnji portun gdje ju je dodirivao. Djevojčica je dozivala pomoć, ali bezuspješno.

Nakon tog događaja maloljetna devojčica se požalila roditeljima, opisala događaj ali i napadača nakon čega se u istragu uključili policija.

Inspektori su izuzeli snimke sa obližnjih objekata i indentifikovala napadača.

Novoj M su iz komunalne policije gde je osumnjičeni zaposlen kazaliu da je osumnjičeni već 4 dana na bolovanju.

Miloš Novović, načelnik komunalne policije je kazao da će kada dobije zvaničnu informaciju o događaju iznijeti stav služb.

Osumnjičeni prilikom izvršenja ovog dijela nije bio na službenoj dužnosti.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta