NAJNOVIJE

Službenici beranskog Centra bezbjednosti uhapsili su danas E.R. (36) iz Gusinja, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno bavljenje privrednom, bankarskom, berzanskom i djelatnošću osiguranja.

„U postupku do podnošenja krivične prijave, u saradnji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici, prikupljeni su dokazi, te je policija došla do sumnje da je osumnjičeni bez prethodne registracije u Centralnom registru privrednih subjekata, tokom 2019. i prošle godine u kontinuitetu pružao usluge sportskog agenta, odnosno menadžera“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oni su objasnili da je osumnjičeni posredovao između stranih igrača i košarkaških klubova iz Evrope u svrhu realizovanja njihovih transfera, pribavivši na taj način imovinsku korist od 100,54 hiljade eura.

Iz Uprave policije su kazali da je E.R. uhapšen i da će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta