Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje 9. aprila lišili su slobode bezbjednosno interesantno lice F.V. (42) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa.

Sumnja se da je F.V. 6. aprila u ulici Puškinovoj u Cetinju izvršio ovo krivično djelo na štetu fizičkog lica iz Podgorice.

Nakon saslušanja kod postupajućeg tužioca, sudija za istragu je donio rješenje o određivanju pritvora u trajanju od 30 dana za F.V., nakon čega je sproveden u UIKS.

Takođe, cetinjska policija je postupajući po naredbi Osnovnog suda u Cetinju izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi B.Š. (63), državljanin Republike Srbije.

Pretresom je pronađen revolver marke Cobra i tri komada puščanih metaka.

Upoznat je nadležni tužilac po čijem nalogu su oružje i municija poslati u Forenzički centar u Danilovgradu radi vještačenja nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

“Na osnovu Zakona o strancima ovom licu je od strane inspektora za strance Stanice granične policije Podgorica donijeto rješenje o povratku sa zabranom ulaska u Crnu Goru u trajanju od jedne godine”, navodi se u sopštenju Uprave policije.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih lica i članova organizovanih kriminalnih grupa na teritoriji opštine Cetinje, u aprilu su kontrolisali 136 bezbjednosno interesantna lica.

“Postupajući po planskim aktivnostima cetinjska policija je izvela devet operativno – taktičkih mjera racija ugostiteljskih objekata kojom prilikom je izvršena kontrola i pregled tri bezbjednosno interesantna lica”, navodi se u sopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta