Search
Close this search box.

Udruženje Roditelji: Završena humanitarna akcija, za polumatursko veče opremljeno 31 dijete

Završena je humanitarna akcija “Zajedno za polumaturante” koju je Udruženje Roditelji pokrenulo početkom aprila, kako bi pomogli porodicama da opreme djecu za proslavu svečane noći.
Foto: Udruženje roditelji

U akciju su se, kako je saopšteno iz Udruženja Roditelji, uključila 34 butika, fizersko-kozmetička salona, radionice nakita i pojedinci, koji su obezbijedili da se za polumatursko veče spremi 31 dijete iz Podgorice.

Udruženje Roditelji, u okviru projekta “Podrži me da naučim“, koje podržava Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava, kako navode, od januara pruža kontinuiranu mentorsku podršku djeci završnih razreda u dijelu pripreme za polaganje eksternih polumaturskih ispita.

“Ova akcija je još jedan način da ih osnažimo i podstaknemo da nastave obrazovanje, i prenesemo poruku da je obrazovanje temelj ulaganja i da sva djeca u toj oblasti moraju imate jednake mogućnosti i šanse”, poručuje Marko Vujisić iz Udruženja Roditelji.

Akciju “Zajedno za polumaturante” su pomogli butici: Moda M, Ljubav i moda, Ženska garderoba Viktorija i Try and Buy. Osim njih, ovu incijaticu su podržali modni kreatori Lazar IlićBoris ĆalićNada Kadović Koljenšić i Ivana Murišić.

“Butik obuće Bisa takođe nas je obradovao vrijednom donacijom, kroz koju je nekoliko djece dobilo obuću. Da djevojčice budu lijepo našminkane pobrinuli su se: Make up studio Stassa, Beauty Look by Edona, make up Diamond E, salon Dodir ljepote i kozmetički salon Gracia, kao i nekoliko pojedinaca koji su željeli ostati anonimni”, dodaju u saopštenju.

Za svečane frizure polumaturanata bili su zaslužni frizerski saloni: Better Look, Hair Vision JK, Beauty Box by Eki , frizerski salon Miki Agić, Ilija Barber i frizer Ivan Vukčević.

“Osim njih, više građana i građanki podržalo je ovu humanitarnu akciju, ali su željeli da ostanu anonimni”, zaključuju u Udruženju.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments