Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Univerzitet Crne Gore učestvuje na Petnaestom međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga i obrazovanja, koji se održava od 27. septembra do 4. oktobra 2021. godine, u garažnom dijelu tržnog centra Delta City, pod sloganom „Okrenimo novu stranu“.

Na sajmu će se predstaviti izdavačka produkcija Univerziteta Crne Gore,  u organizaciji Centralne univerzitetske biblioteke. Biće izložen bogat opus naslova stručne i naučne literature, prije svega udžbenika iz raznih oblasti nauke i umjetnosti.   

Međunarodni podgorički sajam knjiga održava se od 2005. godine, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore i okuplja veliki broj uticajnih izdavača iz Crne Gore i zemalja regiona. Sajam je dodatno dobio na obimu, značaju i kvalitetu, budući da se, uz Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore kao saorganizatora Sajma, u okviru njega organizuje i Sajam obrazovanja. 

Domaći i strani izlagači imaće priliku da predstave sopstvenu izdavačku produkciju, kao i da promovišu pojedinačna izdanja iz različitih oblasti.

Ulaz je besplatan, a sajam je organizovan u skladu sa mjerama za suzbijanje epidemije izazvane virusom COVID-19.   

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta