Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nekada su obrve bile maksimalno dotjerane, kada bi plavuše pokušavale da ih posvijetle svim mogućim metodama.

Sa druge strane, prva stvar koju brineta mora pretpostaviti prilikom izbjeljivanja kose je da će obrve gotovo uvijek odati izvornu boju.

Razlog je taj što je postizanje ovog cilja na prirodan način gotovo nemoguća misija.

No, kako je sve u svijetu ljepote podložno evoluciji, sada se čini da poigravanje kontrastom između obrva i kose ponovo postaje trend.

Mi se radujemo, jer su Madona i Blondi iz ʽ80-ih postigle savršen sklad tamnih obrva i plave kose.

Čini se da se u svijetu poznatih Kjara Feranji prva odvažila na ekperimentisanje po ugledu na stara vremena.

Naime, ona se na svojoj posljednjoj Instagram objavi pohvalila viješću da je njena ćerka napunila 10 mjeseci i ujedno predstavila novi izgled.

Prema riječima stručnjaka, bojenje obrva par nijansi iznad boje kose je tehnika koja daje svježinu i mladalački i bezbrižniji izgled, a istovremeno ističe boju očiju.

Među obožavateljkama ovog trenda nalazimo Kristen Stjuart, koju u posljednje vrijeme možemo vidjeti s plavom kosom nježnih preliva, dok su joj obrve smeđe. 

Iako je ovo na prvi pogled možda rizična opcija, koja se savršeno slaže sa iscrtavanjem obrva, ona pogledu pruža dubinu.

Preporučujemo da prvi korak napravite šminkanjem, za šta vam je potrebna olovka za obrve u tonu koji želite, posebna četkica za ovo područje i gel za fiksiranje, kako biste se, u slučaju nezadovoljstva, vratili u svoje početno stanje.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta