Gradski portal

Pretreseno nekoliko osoba, kod jedne pronađen pištolj

Uprava policije saopštila je da je danas, u Ulici Svetlane Kane Radević u Podgorici, kontolisala Cetinjanina J.J. (36) sa Cetinja koji se nalazio pored vozila bez registarskih oznaka.

Pregledom vozila, koji se nalazio ispred hotela Podgorica, ispod zadnjeg sjedišta pronađen je pištolj. Vozilo je potom odvezeno vozilom Komunalne policije.

Pojedini mediji su objavili da je policija ušla u hotel i pretresla ga, ali do toga nije došlo. Policija je u hotelu kontrolisala B.P. (38) i P.L. (41).

„Takođe, izvršen je i pregled vozila koje koristi B.P. koje se nalazilo na parking prostoru ispred ovog hotela. Pronađen je sprej sa nadražujućim dejstvom, kao i određena količina nove markirane gardarobe“, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac, a iz policije kažu da se preduzimaju dalje mjere i radnje iz njihove nadležnosti.

„Iako je ova aktivnost izazvala interesovanje medija napominjemo da je riječ o svakodnevnom načinu postupanja pripadnika Uprave policije, kao i da će ovih i sličnih aktivnost biti kako u toku današnjeg, tako i u narednim danima“, poručuju u policiji.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije