Foto: Printscreen

Nadležne službe su iz urušenog dijela zgrade u Španiji izvukli tijela troje ljudi. “U ruševinama zgrade u Badaloni smo pronašli tri tijela”, napisala je danas regionalna vatrogasna služba na X-u.

Dio zgrade se urušio jučer oko 10:30 sati, nakon početnog propadanja potkrovlja što je uzrokovalo daljnjeg urušavanje stanova. Na snimci koju su objavili vatrogasci vidi se ogromna rupa unutar objekta koja se proteže sve do prizemlja peterokatnice.

Zgrada je nedavno prošla sigurnosnu provjeru

Xavier Garcia Albiol, gradonačelnik Badalone, primorskog grada sjeverno od Barcelone, je kazao da su spasioci pronašli tijela jednog muškarca i dvije žene, od kojih je jedna bila samohrana majka.

“Majka je stigla iz istočne Europe s dvije male kćeri, koje su sada ostale same”, kazao je gradonačelnik, a prenosi AFP. Poginula je i žena u 50-im godinama života te muškarac u tridesetima koji je nedavno postao otac. Lokalni mediji navode da se radi o zgradi s 20 stanova koja je izgrađena 1959. godine i koja je nedavno prošla sigurnosni pregled.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta